Det kan være nødvendigt at have en bil, hvis du vil besøge Spaniens små afsides landsbyer og nationalparker eller du vil på roadtrip i landet. Den første alternative metode nogen biludlejere benytter er en hvor du får udleveret bilen med en fuld tank og skal aflevere den med tom tank. Som regel har lejebilen en grundforsikring, men derudover tilbyder biludlejningsselskabet ofte ekstra forsikringer, som for eksempel sænker selvrisikoen eller dækker en særlig type skader.

Der er enorme besparelse ved, at bestille bilen hjemmefra, her på siden er der en billeje søgemaskine der sammenligner alle de store biludlejnings firmaer, så du kan finde den bedste pris hurtigt og nemt. Mange steder tilbydes du dog billeje med frit kilometerforbrug uden merudgifter, men du skal selvfølgelig selv betale for brændstoffet.

Så kan du altid tjekke dine forsikringer på Mine sider , eller du kan kontakte os Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. En biludlejning til en sådan periode kan måskegive en lavere pris, end hvis du for eksempel vælger at bestille fra fredag til søndag.

Husk muligheden for at aflevere lejebilen et helt andet sted, end du afhentede den. De fleste vælger at afhente deres bil hos en af de mange udlejere, der er i Aarhus midtby (FlexCars, Europcar,), men du kan også hente din lejebil i Viby, Tilst eller Åbyhøj, hvis det er lettere for dig.

Hvis du kun er en i bilen, så overvej om det ikke bedste kan betale sig, at taget et fly derover, og så brug Billeje København Lufthavn Bornholm derfra - Det går også meget hurtigere, så hvis du ikke skal så meget derover, så har du mulighed for at tage frem og tilbage samme dag, og dermed sparer du meget tid og overnatning.

I takt med at privat biludlejning er blevet mere tilgængelig, vælger flere og flere danske bilejere at udleje deres bil. Men selv hos de større firmaer skal du læse nogle ting igennem, inden du bestiller bilen. Samtidig vælger flere og flere billejere at benytte sig af de private tilbud, der kan være et billigere og måske mere fleksibelt alternativ til de almindelige kommercielle biludlejningsvirksomheder.

Det tager kun 3 minutter at sammenligne vores priser og bestille din udlejningsbil i Italien, og som du vil se, er vi er normalt meget billigere, end hvis du bestiller direkte hos udlejningsfirmaerne. Så giver vi dig her 10 gode tips til, hvordan du får den bedste oplevelse med billeje og ikke mindst finder den billigste lejebil.

Envejsgebyr, og der vil således ikke risikere at skulle betale ekstra gebyr når du står ved udlejningsskranken i biludlejning i USA. Bemærk at man også ofte vil få præsenteret Cartrawler søgemaskinen på flyselskabers og hotel-formidleres hjemmesider, men her vil man ret ofte opleve at prisen er betydelig højere.

Det er dog oftest billigere at betale lidt mere for en pakke med fuld til fuld" tank, som du i sidste ende vil spare penge på, da du kun betaler for det brændstof du har brugt. Ens egne private forsikringer, herunder ansvarsforsikring, dækker ikke skader, der sker under anvendelse af motorkøretøjer.

Vælger du Alamo Gold, slipper du for at tanke bilen op, inden du returnerer den i lufthavnen. For nogle af de små lokale firmaer har gjort det til en forretning at spekulere i tårnhøje selvrisikoer på buler, som bilen måske allerede havde, da du fik den. Tidspunktet for bestilling af lejebilen er afgørende, da mange biludlejningsfirmaer arbejder med varierende lejebilspriser.

Du bestemmer selv udbetalingen, så længe den er på mindst 20% af bilens pris, dog minimum 20.000 kr. på personbiler og personvognslignende varebiler. Et billede af skaden og få udlejeren til at notere skaden. Det vil derfor være en god idé, at du bruger lidt tid på at søge hos de forskellige udlejningsfirmaer.

Husk muligheden for at aflevere lejebilen et helt andet sted, end du afhentede den. De fleste vælger at afhente deres bil hos en af de mange udlejere, der er i Aarhus midtby (FlexCars, Europcar,), men du kan også hente din lejebil i Viby, Tilst eller Åbyhøj, hvis det er lettere for dig.
이 게시물을..