ter at have slValencia Real Madrid er imidlertid i


Udgivet med forskellige fornærmelser i løbet af spillet over hans forhold til sanger Shakira, ledsaget af hævdede racemuskler fra Espanyol-fans til central defensiv partner Samuel Umtiti - den spanske Brasilien vm trøje internationale tavlede publikum ved at lægge fingeren på munden.
Pique har retfærdiggjort sine handlinger, men Espanyol-chefen Quique Sanchez Flores mener, at forsvareren ikke bør tavle publikum sådan.
Barca, som nu har været ubesejret i ligasæsonen - sidder temmelig øverst på bordet, selvom Atletico Madrid fik to point på dem efter at have slået Valencia.
Brasilien vm trøje
Real Madrid er imidlertid i store problemer og tegner med Levante på lørdag for at lægge mere pres på Zinedine Zidane.
Der er dog ikke fokus på Santiago Bernabeu-outfitet med alle tre hovedspanske papirer med fokus på Pique's mål og handlinger.
Hold dig ajour med de seneste nyheder i dag på vores hjemmeside, da vi også ser frem til Copa del Reys semifinale andetben.
Zinedine Zidane har insisteret på, at Real Madrid stadig kan vinde La Liga-titlen, på trods af at han siddede 19 point væk fra liga-ledere Barcelona.
Det er rimeligt at sige, at Madrid har fået bedre i de seneste uger i ligaen og slog kampen for Deportivo La Coruna 7-1 og Valencia 4-1 i sidste uge. Men en uklar 2-2 med Levante så dem slippe endnu længere bag Barca og de tre bedste La Liga hold.
Barca, der forbliver ubesejret i ligaen, sidder komfortabelt på toppen af ​​58 point, mens Atleti er på andenpladsen på 49 og Los Che er på tredjedel på 40 point.
이 게시물을..