mexico vm tröja barnVenezuela fördubblades nästan ledningen fem minuter senare. Moreno skickade en hörnspark över straffområdet och Rubert Quijada hade en öppen dykhuvud på 6. Howard dök för att skjuta bollen av en stolpe och bollen studsade över målmålet, där det rensades av Michael Bradley.
Pulisic slog poängen efter att ha tagit pass från Johnson högst upp i straffområdet. Han tog två handen med Senegal vm tröja barn sin högra fot för att skapa utrymme från Christian Santos och slog målvakten Jose Contreras med ett 16-meter vänsterfotat skott.
Mexico vm tröja barn
DeAndre Yedlin var till höger och Jorge Villafana på vänster baksida. Bradley var i defensiv mittfält och Pulisic i centrala mittfältet, flankerat av Johnson till höger och Darlington Nagbe till vänster. Dempsey och Bobby Wood ledde attacken.
USA hade regnbågsnummer på sina röda tröjor som en del av ett initiativ med You Can Play Project, vilket främjar jämlikhet utan hänsyn till sexuell läggning och / eller könsidentitet. Tröjorna kommer att auktioneras online för välgörenhet.
Venezuela är senast i Sydamerika kvalificerad med sex poäng i 14 matcher och har eliminerats. Ungefär två timmar efter slutet av den vänliga möttes USA och Venezuela i kvartfinalen av världscupen under 20 år i Jeonju, Sydkorea.
Republiken Irland säkrade en moralhöjande 3-1 seger över Uruguay i en vänskapsmatch, med Jonathan Walters, Cyrus Christie och James McClean som alla hittade målet i Dublin.
Irland hade tagit en 28-minuters ledning genom Walters överdrivna ansträngning och, även om José Giménez nivånde före pausen, avrundade Christies strejk och en väl genomförd tredjedel från substitute McClean en bra kväll för chefen, Martin O'Neill.
이 게시물을..