Efter att ha fått intresse av massor av klubbar, berättade Arda för sin agent om de tre klubbar som han vill vara med, vilket sägs vara Besiktas, Everton eller AC Milan.
Men det är tänkt att lukrativt erbjudande formulär Basaksehir, som leder den turkiska ligan, frestar mittfältaren.
Och Basaksehirs president Goksel Gumusdag har varit uppe med sin sida intresse och bildades på tisdagsmöte med den erfarna mittfältaren.
'Vi vill att Arda ska göra historia med oss', säger Gumusdag som sagt av Marca.
Colombia VM landslagströja
Efter att ha flyttat till Barcelona för två år sedan, har Arda spelat 53 gånger för Barca men hans tid på spelplanen är den här säsongen ännu inte påbörjad.
Ett drag till någon av de ovannämnda sidorna är sannolikt denna månad, med den tidigare Atleti-mannen som saknat Barcas öppna träningspass i förra veckan för att driva en utgång.
Kommer du ihåg när Luis Suarez inte kunde pröva, eller när Ernesto Valverde alltid frågades om Uruguayas måltorka? Nu stannar han inte.
Det bekymrade inte tränaren eller Barcelona eftersom de visste att det inte finns någon No.9 som El Pistolero.
Mot Valencia, återigen öppnade Uruguayan ett spel som drev.
Den defensiva visningen av Marcelino s män lämnade värdarna som klamrade i strån, men Messi dök upp och, som alltid, slutade Suarez.
Det är 16 mål i de senaste 16 matcherna, bara Juve och Sporting i Champions League, Valencia i LaLiga och Espanyol i Copa del Rey har lyckats stoppa Uruguayan.
이 게시물을..