det er blevet rapporteret Maglietta Barcellona I en erkltil San Fra


'Du skal gå på to måder - regulere det ordentligt eller lade det være helt åbent. Du kan ikke være imellem, og det er her, hvor vi er i øjeblikket. Det er kun til fordel for nogle klubber, der kan håndtere reglerne for [finansielt fair play] på en lovlig måde.
'Forordningen skal være strengere og klarere, eller åbne markedet helt, og du kan gøre, hvad du vil, forudsat at du kan garantere, at du har pengene til at betale. I øjeblikket er vi lidt imellem, og det virker ikke. '
Håber Solo har afgjort sin klage med den amerikanske fodboldforbund, efter at hun havde opsagt kontrakten sidste år for at kalde det svenske hold 'en flok cowards', det er blevet rapporteret.
Maglietta Barcellona
I en erklæring til San Francisco Chronicle sagde den kontroversielle målmand, at hun og US Soccer 'har løst løst sagen og bevæger sig fremad på en positiv måde'.
Solo, 36, blev suspenderet i seks måneder af amerikansk fodbold i august sidste år for hendes svagende bemærkninger om Sveriges defensive taktik, efter at det amerikanske kvindehold blev slået ud på straffe af Rio Olympics i kvartfinalen.
'Jeg troede, vi spillede et modigt spil. Jeg troede, at vi havde mange muligheder for målet, 'sagde Solo efterfølgende og skabte globale overskrifter. 'Jeg tror vi viste meget hjerte. Vi kom tilbage fra et mål ned, jeg er meget stolt af dette hold. Og jeg tror også, vi spillede en flok figner. Det bedste hold vundet ikke i dag, jeg tror det stærkt på det. '
Dette førte til en streng anklage fra den amerikanske fodboldpræsident, Sunil Gulati, der sagde, at Solos kommentarer var 'uacceptable og ikke overholder den adfærdskodeks, som vi har brug for fra vores landsholdets spillere'.
http://www.idera.com.br/UserProfile/tabid/100/UserID/2223/Default.aspx
http://www.idera.com.br/UserProfile/tabid/100/UserID/2223/Default.aspx

http://www.idera.com.br/UserProfile/tabid/100/UserID/2223/Default.aspx
http://kcwzz.com/xe/index.php?mid=bus_qna&document_srl=197971
http://playeatpartyproductions.com/groups/fodboldtrojer-born-meagan/
이 게시물을..